vänersborg

Nu sitter jag hos Pernilla och Martin med pappa och farfar i Värnesborg. Vi åkte ner imorse så vi kan åka till Trollhättan och till YWC-laget samt Catharina och Roger Snäll imorgon. Gud vad jag längtare efter att få börja träna med alla flickor. Fick ett mail idag om att ta med sig badkläder och det hade jag såklart redan packat.

31 grader var idag när vi kom ner och det var runt 5.. nästintill lika varmt ju, jissees! Nu ligger pappa och läser godnattsaga för Ludvig och Alfred(Martin och Pernillas söner) och efter han är klar så ska vi äta jordgubbar och mjölk, sedan blir det nattinatt för mig om jag ska orka kliva upp imorgon och åka till Trollhättan! =)


saknar min gos endå trots att jag bara har varit borta ett litet tag. <3

sommarbåt



Mina absolut bästaste. Älskar att båten totalt vägrade starta på vägen hem 
min käre vän Max fick komma och bogsera oss. Nu ska vi fixa till båten så 
tillomed jag kan ta mig hem. Men annars har det varit världens mysigaste
kväll! Tack till mina fina flickor!

åka båt!

Nu ska jag ta med mig mina bästa flickor ut med båten, vi ska grilla och mysa och snacka skit hela kvällen. Tar med mig kameran så ni får se lite fina bilder. Nu måste jag packa ner lite gottagotta och sedan bär det av! ;)


Vilka olika årstider, jag kan ju inte påstå att jag saknar vintern!

midsommar bilder

Hahahaha min pappa är världens skönaste människa!



YWC

Vilka är det som ska på YWC-träffen den 29-30? Jag ska åka dit tror jag, vart jätteorolig att jag hade börjat sommarjobba men så var det inte så det var ju skönt. Men jag kommer nog åka ner om allt löser sig med tåg, boende, hur man kommer dit och allt. =) 

Det kan ju bli jätteroligt, hoppas verkligen man kan komma nu då.

Midsommar..

Vilken midsommar, kom hem 6 igår morse. Har varit en helt otrolig midsommar men för det så har bloggen fått lidit men nu ska jag försöka ta tag i det här nu. Idag ska jag ta och rida tänkte jag, först ska vi fixa båten som slutade funka igår när jag skjutsade runt folk, toppen! 

Haha igår så drog vi en sån dä jäääättestor platsboll som man kan springa på vatten med efter båten, det var typ 10 personer i den, jag kan ju säga att det gick ju inte speciellt fort. Vi kom hem runt halv 1-1 inatt, var helt slut efter dagen innan! 

Bilder kommer!

Glad midsommar! =)

GLAD MIDSOMMAR! 

Vad ska ni hitta på ikväll då? Grilla med familjen eller parta med vänner?

Nationals

Åhåhåhåh! Showbillen till Nationals har kommit ut, åhhhh så roligt! Längtar som en tok nu! Vet på ett ungefär vilka klasser som jag ska rida men måste konsultera lite med tränare och moder och fader. Peppad jag blir nu! 

Någon mer än jag som ska dit som ungdom? Med tanke på att det var så lite med folk på Greva. Ett till plus är att det ligger på Axevalla och inte Grevagården. Då kommer de kunna vara kosseklasser och reiningryttare kommer kunna rida på det underlaget. Bra för dom! 

Min kalender

Här är kalendern som jag knåpade ihop förut, rätt nöjd faktiskt. Lite somrig sådär, sen kan jag ju byta den om jag vill ha en som är lite höstigare till hösten.


shopping

Hej! Idag har jag tillbringat hela dagen på Birsta City, shoppat en massa saker till mig och handlade lite till Tintin också. Köpte en ny grimma till han, han vart så fin i den. Sedan vart det en ny flugspray, lite Helosan och en flughuva. Han är jättekänslig för flugor och så kan han inte ha på sig grimma i hagen för att han får jättelätt skav, han måste alltid ha fodrade grimmor annars blir det också skav. 

Sedan gjorde jag en liten sak själv också, gjorde som en kalender för Tintin. Så jag kan skriva upp vad jag gör varje dag med han och viktiga händelser som ska komma och sånt. Jag köpte kalendern på Lagerhaus och sedan gjorde jag som en framsida till den. 


Grimma från HÖÖKS 99:- Jättebra fodring

Flughuva 99:- Mjuka, bra kanter som inte ger skav.

Guds gåva till hästar, 229:-

Helosansavla, redan smutsig kork.. så går det när man klappar skitig
häst och sedan ska smörja mulen på han!

Ny design

Vad tycks?
Nya/gamla?


eller

Ett stort tack till Matilda som fixade ihop allt det sista, det är ju dödssvårt! :) Så tusen tack..

Tintin- film

En liten filmsnutt från idag, älskar att Nizze ligger eller står i vägen precis hela tiden haha! Han
tappar sig lite i galoppen då och då men vi jobbar på att få han mer samlad.

Skjuta sönder!

Haha ni kommer aldrig kunna gissa vad jag ska göra nu. Det kommer bli galet roligt och jätteläskigt! Pappa och syster har dragit med mig och vi ska ut och skjuta lerduvor nu, hur ska detta gå? Kommer väl missa duvan och pricka en stackars fiskmås eller nått istället... 

Idag red jag lilleman, gud vad han hatar när det är flugor. Han kändes riktigt bra idag, lite missar och tappar sig själv ibland i samlingarna men galoppen har utvecklats jättemycket sedan han kom. Nu börjar han lära sig att bära sig själv! =) Slänger ut en film sedan tänkte jag, måste bara ladda upp den på seg videofyme och youtube... suck! :) 



Lycka

Läste nyss ett inläg hos en blogg vid namn Eagelgirls, jag vart så glad när jag läste att hon hade funnit inspiration i min blogg och min ridning. Det kallar jag riktigt lycka, jag tackar till tusen!

Nu har jag precis vaknat och solen skiner så nu blir det frukost och sedan ut och soooola! =D



Fråga

Vad är en builuppad?

En builuppad är en padd med extra uppbyggnad fram om sadlen är lite förstor eller om den eventuellt ligger på lite på manken så kan man lyfta upp sadeln så att den inte ligger på! =)

En bild som visar en builuppad

Ride Camp 2011?

Vilke är det som ska vara med på Ride Camp 2011 hos Winn? Jag vet att jag ska iallfall och jag tycker ni också ska det. Det är en otrolig upplevelse som är värd att upplevas med otrolig tränare, roligt folk och fina hästar! =) 
För mer information gå in på Winn's hemsida och läs!

Ridning

Nyss kommit in från stallet, dålig update idag men det har varit fullrulle här. Kattis och Maria kom ner förut med världens finaste Sune som skulle rida lite. Gud vad han är härlig att rida, full av energi men endå så lugn. Mysig som få! Sedan så har jag vaxat båten idag, fick hjälp av Olivia som kom ut förut och vaxade lite.

Vi gick in och åt lite glass med kolasås förut, gottgott. Vi satt och planerade lite inför sommaren och pratade om allt som ska komma! =)

DREAMTEAM!

Nyvaken.

Precis vaknat och anammat lite frukost, resten av dagen kommer tillbringas ute för att vaxa våran båt som ska ner i vattnet. Måste ju åka båt i sommar, det tillhör ju det vanliga! Tänkte rida idag men sen så kände jag att han behövde få en vilodag. Så han får vila idag och jag ska slita haha.


Wow

Jag säger bara WOW.

Buildup pad?

Tänkte höra med er som har koll på det mesta, är det någon som har koll på bra butiker med bra buildup-paddar? Jag är på jakt efter en ny men jag vet inte riktigt vad jag vill ha för någon. Ni får tipsa på!

You are my hero <3

Det är svårt att förklara min kärlek till dig i ord, du är min bästa, underbaraste, vackraste. Du är mitt 
dagliga stöd och min absolut störta glädje källa.
I love you.

Improvment

Var nyss ute och red lillgosen, han kändes väldigt bra. Han börjar få en rund och fin galopp som är väldigt bärande. Enda är att han blir lite tung fram, men det måste jag jobba bort för annars känns han så jättebra. Han gör helt klockrena byten, vissa märker man knappt för han gör dom så försiktigt. 

Idag tänkte jag ha en liten fixardag i stallet, jag måste städa undan lite för på torsdag åker jag in och ska köpa lite förvaringslådor och lite annat så jag kan hålla ännu bättre ordning. Nu ska jag ut och mocka tänkte jag så det är klart för jag hade planerat att hitta på något ikväll, vi får väl se vad det blir!
Lillgosen förut i stallet, så fort man tar fram kameran så har han ett öra frammåt och det andra bakåt!

Horsemanship

Det är så roligt att se duktiga ryttare rida fina horsemanshipmönster, jag får sån otrolig inspiration. 
Nu ska jag verkligen satsa, det här är min tid. Nu kör vi!

At Elin's.

Bestämde igår när vi var på clinicen att jag skulle sova hos Elin, vi hade det jättemysigt igår. Vi kollade på film och mumsade chips med dipp, gott! :) Träningen igår var jätteskojj att titta på, Håkan hade väldigt bra övningar. För er som missat så åkte jag och min kusin Elin upp till Kramforstrakten för att titta på en trailclinic som min tränare höll i.

Det bestämdes även lite roliga planer inför sommaren, skojj! Längtar till tusen nu om allt går som planerat. Träningen var iallafall rolig att titta på trots att jag hade gjort de övningarna innan men det var jätteroligt att se ekipagen utvecklas i trailen bara över 2 ridpass.

Nu ska jag och tant Elin ut och rida lite hästar, jag ska rida ponny för första gången på ca 1000 år känns det som. Vi får väl se om jag överlever, vi hoppas på det. Slänger in lite bilder och grejjs från träningen senare idag, tjingtjong!  =)
Bild: Vattlång i vår-11.

tacooos

Mysmiddag med familjen står på schemat, tacos blir det nu. Mamma hämtade mormor också så nu sitter vi alla och äter, muuuums! Enda som saknas är syster som är i stora staden Stockholm. Men hon kommer snart hem, iihh!! :)


a movie

Haha, Elin filmade när jag tog ut Tintin. Så ful film!

goood morning

Att vakna upp till ett sånt här väder är väl det bästa som finns. Nu ska jag vara lite duktig och tvätta och hänga tvätten. Sen blir det nog en tur på lusen också, bara det inte är för varmt. Hoppas pappa kan fixa poolen så det går att bada idag också! :) 



finväder,finhäst

Åh vilken härlig ridtur vi hade idag, bestämde att vi skulle rida ut. Snacka om lycklig häst, galopperade lååånga sträckor i högfart över ängarna, ni kan ju se bilden framför er? Så underbart, kärleken flödade till min underbara häst. Han var så fin, synd man inte hade någon som kunde ta bilder just då. Sen när jag kom hem igen efter turen så tog jag, mamma och Annsan en promenad runt viken, det var jättefint väder trots alla myggor som surrade runt. 

Nu kollar jag på en jättebra film, en modern version av Askungen på engelska med Drew Barrimore. Kan rekommenderas, väldigt bra. Ska kolla vidare på den nu jag, see you later alligator. 



Sveriges bästa hingst?

Vilken tycker ni är den bästa svenska hingsten just nu? Personligen så tycker jag att det är mest reininghingstar som är ute för avel, vissa allround men inge renavlade pleasurehingstar. Den som jag har sett gett bäst avkommor är faktiskt Gators Dirty Larry, en riktig snygging trots sin höga ålder.
Sedan har vi ju också Docs King Calibar, så jäkla häftig häst. Riktigt mångsidig också, han går ju så jäkla bra i westernriding. Jag har tävlat mot Emelie och Docs King Calibar, vilken ära säger jag bara!

möten

Borde verkligen gå ut i stallet och rida men soffan och min filt är så otroligt skön! Idag så var det skönt väder på morgonen, dåså passade jag på att sola ett tag. Sen var jag på möte om mitt jobb, gick genom lite saker som ska göras och sådant, det stora minuset med det jobbet är att det är då vi har ridecamp, men jag lyckades få ledigt iallafall två dagar. Så det var ju toppenbra, men hoppas jag hinner rida något pass på eftermiddagarna. =) 

Nä det här går inte, nu ska jag ut och rida lite finpålle, tjingtjong!



ünderbar

Vilken fin kille jag hade idag, red på tränsbett för att mjuka upp han. Gud vad stel han var i början men tillslut så släppte han och han gick jättefint. Han gjorde så otroligt fina galoppombyten, jag blev så glad!! Sen tränade jag lite på att få en bättre jogg, den blir bara bättre och bättre. Längtar tills det är ride camp nu, inte långt kvar alls. 
Är det någon av mina läsare som kommer komma på Ride Camp? Om ni undrar vad det är, gå in på WINN's hemsida och läs om det där! 


Haha pappas hemma gjorde tofflor när han drog av sig sina skor, så står pappa i stallet och sjunger- " Digglo diggiley alla tittar på mig, när jag går i mina gyllene skoooooor!" Haha pappa är ju bara för mycket!

Bio&middag

Idag har jag ridit på min fina prins, jag har inte kunnat rida honom enda sedan Greva. Han har dragit av sig skor och varit lite småhalt så han har fått vila. Så idag red jag han lite, busade lite, red lite bommar och myste lite bara, han kändes riktigt fin med tankte på vilan han har haft. Sen myste vi lite i stallet också, pussades lite.. hihi. 

Nu ska jag ta mig in till duschen för att sedan bege mig in till stan för middag och bio med bästa vännen. Kommer bli toppenmysigt, eventuellt kommer grabbarna också med och det är ju ännu trevligare. Nej det här går inte, man blir nog inte poppis i bion om man luktar häst.. 



Regn igen.

Det öser ner regn, känns som om att det aldrig ska sluta. Måste städa rummet nu och sedan så ska jag skynda mig ut och mocka så jag kan ta in hästarna för dom vill ju garanterat inte vara ute mycket längre i det här vädret. Roligt att första dagen på sommarlovet börjar med ösregn. Men jaja det lär ju komma lite mer soliga dagar! :)


Den här hästen var så galet kamerasjuk, så fort man tog fram kameran
gjorde hon en massa miner.

avslutning

Haha det var inte igår.. sämst på att uppdatera. Men det är så skönt väder och jag bara njuter av min ledighet. Solen lyser varje dag och allt är så galet bra. Hade ju avslutning i fredags, gud vad jag grinade. I 6 år har jag varit med dom, nästan varje dag. Nu är allt slut. Men jg fick ju tillbringa kvällen med dom endå, vi var ute och grillade och lekte lekar och hade det så underbart, sedan tältade vi kvar och jag säger såhär, jag hatar tält och sand tillsammans. Galet mycket sand överallt!

Nu ska jag ta och titta lite mer på TV, helt slut efter en dag i solen. Byee!

jag älskar dig


Fixning

Nu håller jag på och fixar mig för jag har ju faktiskt min bal ikväll, det ska bli rätt mysigt att vara alla tillsammans. Det är ju det sista vi gör med varandra! :/ Håller på att färga håret nu, äntligen försvinner bleka toppar och härlig utväxt, enfärgat hår ska det vara. Hinner inte rida idag och det är nog Tintint glad över. Han ska få vila några dagar nu framöver och bara mysa i hagen och äta sig tjock. 


påväg ner till skövde med Maria och Kattis!! :)

Stoltaste ägaren i hela världen!!!

Jag kan inte sluta le. Vilken helg det har varit med underbara människor, världens bästa häst och en underbar stämning! Lägger ut resultaten och lite bilder nu så kommer en mer utförlig beskrivning av helgen sedan =)

1st NSBA Non pro Western Riding, 3rd NSBA Non pro Western Pleasure, 2nd x2 AQHA Open westernriding, 5th + 7th AQHA Green Trail, 6th + 7th AQHA Green Western Pleasure, 1st x 2 AQHA Youth Trail, 1st SQHA Breeders Jackpot Western Pleasure and 2nd SQHA Breeders Jackpot Trail

Påväg hem

Nu är vi påväg hem, vi är ju hemma runt 12 tiden så det blir ingen uppdatering. Kan säga att min häst är så sjuktligt jävla bra, han Ni ska få en massa bilder och uppdatering när jag vaknar imorgon!

Update

Det går bra! Maria och Woody tog hem segern i Hunder under saddel och trailen! Hur bra är inte det?! Sen tog dom en andra plats i pleasure och horsemanshipen. Inte så dåligt det heller ;) Woody har varit superfin idag och Maria har gjort ett strålande jobb! Hoppas på fortsatt lycka i helgen nu!
Uppdaterar så fort jag får veta nått! Nu håller vi tummarna för våra Winnare ;)
/ Elin Stjernstedt

GREEEVA

Nu åker vi! Elin kommer uppdatera er genom helgen så ni får veta hur det går. Byebye, hoppas det är någon mer än jag som ska dit nu då :)

Hunt Seat Equtation

SNART FAR VI! Ni fattar inte hur peppad jag är, gaaaaalet. Jag och mina favoriter Kattis och Maria åker om ca 2 timmar, sedan kommer mammiluran ned på fredag med Annelie och hela familjen är samlad. NU ROCKAR VI SÖNDER!!!



RSS 2.0