A lot of love

Dagen har varit hur bra som helst, Elin kom ut och vi tog och försökte hitta på nått att göra. Tillslut bestämde vi oss för att åka in till Sundsvall och kolla på hästaffärer. Vi åkte på Grafströms för att kolla runt lite och jag beställde hem två stycken showhattar. En svart och en vit som jag ska dit och testa när dom har fått hem dom =)
Sen åkte vi och käkade en asgod pizza på Marco Polo's. Sen bar det av hem för lite ridning. Vi tog in Tintin och så, sen bar det av ut med kamera och allt vi hade med oss. Det är så roligt att rida han  nu, han går från klarhet till klarhet. Fattningarna sitter mycket bättre och allt känns så bra. Det enda som är kvar att verkligen jobba på nu är att få han mer samlad i galoppen.
Sen kom Kattis och Maria ner med Sune, en paintvalack på 7 år som är världens härligaste kille. Mer personlig häst kan man nog inte hitta. Red han på planen, han vart jättesmutsig eftersom han är vit och tillslut vart han mer brun/buckskin. Han var jättefin, som vanligt! Man lär sig något nytt varje gång man rider han, sötsune! =)

Kommentarer
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0